Intel·ligència artificial aplicada a les vendes: estratègies innovadores per a la indústria tèxtil

Des de l'Institut Industrial de Terrassa - Gremi Tèxtil organitzem un curs sobre IA aplicada a les vendes a la indústria tèxtil. T'hi apuntes? 

Podràs adquirir una comprensió clara de la intel·ligència artificial i la seva aplicació en el camp de les vendes. Aprendràs a fer ús d'eines com ChatGPT per millorar la vostra estratègia de màrqueting i vendes. Descobriràs exemples concrets d'aplicació d'IA en el sector tèxtil, i exploraràs maneres en què aquesta tecnologia pot ser aplicada en altres àrees de les empreses.

Que aprendràs?

  1. Introducció a la intel·ligència artificial: Conceptes bàsics, tipus d'IA i potencial aplicat a les vendes.
  2. IA Generativa: Què és, com funciona, i exemples d'ús en vendes i màrqueting, incloent-hi la creació de contingut, el disseny de productes i la personalització
    de la comunicació.
  3. Pràctica amb ChatGPT: Demostració i exercicis pràctics sobre com fer servir ChatGPT per millorar l'atenció al client, generar contingut de vendes i més.
Dia: Dilluns,
10 de juliol de 2023
Presencial
Hora:
De 13h a 17h
(14.30h pica pica a peu dret)
Lloc: Sant Pau, núm 6
08221 Terrassa (Barcelona)
Curs gratuït pels socis | No socis preu 15€
Laia Morales
Fundadora i CEO de Bexperience

Graduada en Enginyeria Informàtica i Ciències Empresarials, Màster en Màrqueting i Vendes i especialitzada en Noves Tecnologies, ha complementat la seva formació realitzant programes Executive d’IESE Business School.

 

Professora y Ponent a escoles de negoci: IESE, EUNCET y UAB. Coautora de la publicació "Social Selling: la influencia de las redes sociales en la venta" d’IESE Publishing i creadora del concepte “Venedor Híbrid” en la seva etapa com a sòcia de BCG.

Liderant equips comercials i de màrqueting a nivell nacional i als Estats Units. Ha treballat en projectes per Allianz, Dior, Swatch, Banc Sabadell, Novartis o Costa Brava Foods, entre otros.

Data límit d'inscripció el dimarts 4 de juliol