El focus i el propòsit és traslladar als professionals de manera senzilla tendències en matèria de desenvolupament de producte, blockchain, normatives, legislació, descarbonització, requeriments de client, zero waste, zero water, REACH, etc.
El curs està dirigit a totes aquelles persones relacionades amb el sector tèxtil-confecció i que desenvolupin la seva activitat en àrees des de la producció fins al disseny i la moda, la compra, selecció, comercialització, la distribució… 

Objectiu
Adquirir coneixements sobre sostenibilitat i entendre la importància que té per a clients, gestió d’empresa, com a eina de venda, compliance, etc.

Programa

1er Mòdul. Concepte de sostenibilitat, cadena de valor tèxtil i principals  stakeholders en el sector tèxtil.
2on Mòdul. Tendències de Compliance i atributs de sostenibilitat de les diferents etapes de producció: Obtenció de matèria primera, Filatura, Teixiduría, Tintura i acabat de Teixit, Estampació, confecció, Acabat de peça.
3er Mòdul. Big data, blockchain i Anàlisi de Cicle de vida en el sector tèxtil.
4rt Mòdul. Economia circular i descarbonització en el sector tèxtil.
5è  Mòdul. Ecoetiquetatge i indicadors de mercat en clau de sostenibilitat.  

Docent
Sr. David Allo, Responsable de Sostenibilitat de Texfor, que participa en grups de treball d’Economia Circular a Euratex, en el grup de descarbonització de les nacions unides FICCA, en el Fòrum Social de la moda i en grups de treball de sostenibilitat a través de CEOE i Foment. Addicionalment en altres experiències professionals ha fet consultoria i assessoria per a importants marques del tèxtil i ha vist més de 100 fàbriques per tota Europa per a avaluar el seu acompliment ambiental.


Titulació
Es lliurarà un certificat d’aprofitament de la formació, a tots els participants que hagin assistit a un mínim del 75% de les classes.

Dates i lloc de realització
Quan: 13, 18, 20 i 25 de Maig de 2021
Durada: 7 hores (repartides en 3 sessions de 2h. i 1 sessió d’1 hora)
Horari: Dimarts i Dijous, de 16.00 a 18.00 h., últim dia de 16.00 a 17:00h.
On: Aula Virtual a través de la plataforma Zoom

Import del curs
Preu pels socis de l’Institut Industrial- Gremi Tèxtil: 315€
Bonificació de part de l’import del curs (91€): Texfor ofereix a tots els nostres socis inscrits al curs que el sol·licitin i que reuneixin les condicions per a això, la gestió dels tràmits enfront de l’administració per a bonificar-se part de l’import de la formació, per a això serà necessari enviar l’Annex I i l’Annex II a l’e-mail anna@texfor.es abans del 4 de maig.


Inscripcions
Poden realitzar la pre-inscripció emplenant el formulari en línia aquí.
Data límit d’inscripció: 06/05/2021
Forma de pagament: Per transferència bancària al núm. de compte: ES93 0081 0900 8400 0297 0803
• Una vegada us confirmin la plaça, perquè la inscripció sigui considerarà vàlida, haurà d’enviar el justificant bancari de pagament al correu: anna@texfor.es Les places són limitades i seran confirmades abans de l’inici del curs.
En el cas de ser estudiants o aturats hauran d’enviar document acreditatiu.La inscripció no es considerarà vàlida fins no tenir tota la documentació sol·licitada.

Per a més informació poden dirigir-se a Anna Vidal a l’e-mail anna@texfor.es ò al tel. 937451917.