Projectes

Aquests són alguns dels projectes en que treballem actualment

Pacte per la moda circular

Una iniciativa sectorial oberta i transversal
Un grup d’agents impulsors de tota la cadena de valor del tèxtil han estat treballant al costat de la Generalitat de Catalunya i d’altres organitzacions per definir les bases del Pacte.
El Pacte neix amb la voluntat de sumar i coordinar els esforços de tots els agents de la cadena de valor del tèxtil i per donar resposta de forma conjunta i efectiva als reptes del sector, establint objectius comuns i generant instruments que facin possible la transformació del sector cap a un model circular.
Aquesta iniciativa sectorial és una de les accions pilot d’economia circular triades per la Unió Europea dins del projecte Interreg Europe CircE pel seu caire innovador i el seu potencial de replicabilitat en altres territoris.

Més informació

Programa Erasmus+ Small Scale Partnerships DI4TEX finançat per la UE

Consisteix en donar suport i millorar la indústria tèxtil en el procés de la seva transició digital i verda, a través de l’aprenentatge actiu i les millors pràctiques.

Més informació

Estand de l’Institut Industrial de Terrassa – Gremi Tèxtil

Projecte de treball per la creació d’un estand amb continguts formatius, per la difusió dels estudis de la indústria tèxtil i per exposar a Fires d’orientació laboral.