Us fem difusió d’una sessió informativa que ens arriba des de Texfor a través del CIE en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència de l’Economia Espanyola.

El sector tèxtil, de moda i calçat és clau per a Espanya perquè afronta enormes reptes en els pròxims anys per l’evolució de les tendències de consum, la nova regulació i l’incert context econòmic i social post Covid-19.


Sota la coordinació de la consultora Deloitte, el Consell Intertèxtil Espanyol (CIE) juntament amb Moda Espanya i la Federació d’Indústria del Calçat Espanyol (FICE), estan treballant en una ambiciosa transformació per a reindustrialitzar el sector, donant resposta als reptes de circularitat i sostenibilitat i sobre la base del desenvolupament de la innovació i la digitalització de la cadena de valor.


La rellevància del projecte ha aconseguit establir una unitat d’acció intersectorial, havent rebut suports explícits de més de 340 organitzacions.

En relació al tèxtil, el projecte es planteja des del seu vessant més ampli comptant amb Tèxtil Moda, Tèxtil Llar i Tèxtils tècnics. 

Ponent

Sr. Fernando Antolín de Deloitte

Quan tindrà lloc

Dia: Divendres 14 de maig

Hora: 12h – 13h 

Format: virtual

Com hi puc participar

Si esteu interessats en participar a la sessió informativa cliqueu al següent enllaç per inscriure-us.

Un cop confirmada la inscripció s’enviarà l’enllaç de connexió.

Per a més informació podeu contactar al correu electrònic info@texfor.es