Des del Consell intertèxtil Espanyol (CIE), us traslladem la oportunitat de participar dins del Stakeholder Fòrum dels Rehubs de Euratex, que suposarà un Fòrum des del qual debatre i estar al corrent de les últimes novetats dels Rehubs. Diverses empreses i organitzacions d’altres països ja s’estan sumant a aquesta iniciativa.


La participació et servirà per estar a l’avantguarda dels avenços dels Rehubs, connectar amb l’ecosistema europeu de reciclatge i valorització de tèxtil, i la participació no té cap mena de cost econòmic ni responsabilitat, és gratuïta.

A través d’aquest Rehub es pretén buscar el lideratge en matèria de reciclatge de tèxtils a nivell europeu i mundial, el CIE són socis del projecte de Rehubs (per a més informació aquí).


• Per a formar part d’aquest stakeholder fòrum del Rehub si us plau inscriu-te aquí.
• En el següent document s’amplia informació sobre els ReHubs per qui no conegui la iniciativa.


Aquest projecte busca generar a Europa 5 Hubs de reciclatge amb focus en lideratge internacional que serveixi per a impulsar el reciclatge de la indústria tèxtil i aconseguir així matèria primera reciclada en proximitat, intentar impulsar models de negocis basats en economia circular i reciclatge tèxtil i complir objectius relacionats amb el reciclatge de tèxtils i altres objectius macro traçats des del Pacte Verd Europeu (GreenDeal) relatius a la descarbonització, economia circular, etc.

Si voleu conèixer més sobre la iniciativa dels Rehubs podeu contactar amb les següents adreces de correu info@consejointertextil.com ò sustainability@texfor.com