Us fem arribar una informació que ens arriba des de Texfor del projecte Stand up!   En aquest projecte es volen consolidar diferents start ups en clau tèxtil i economia circular. Com a part d’aquesta iniciativa, el pròxim 28 de setembre us conviden a participar en una jornada de networking, amb diferents propostes d’upcycling, reducció de microplàstics, close the loop, generació de noves plataformes, etc.


La jornada se celebrarà de manera presencial al llarg del dimarts 28 de setembre a partir de les 10h i tindrà lloc al centre de congressos del TecnoCampus de Mataró (Barcelona).  

A més de les 40 start up que hem tingut al Stand Up! per a maximitzar l’oportunitat de crear sinergies amb altres projectes, hi haurà convidades també les start-ups de Reimagine Tèxtils, una incubadora d’empreses tèxtils i principal col·laborador en la jornada de networking.


L’acte inclourà diverses ponències d’interès sobre emprenedoria i finançament públic-privat, així com la presentació de les entitats organitzadores. A continuació, tindran lloc les reunions one to one de 20 minutos, durant les quals podreu compartir dubtes i inquietuds, i crear sinergies amb els projectes que us despertin més interès. S’oferirà servei de càtering durant la jornada.


Per assistir a les ponències, conèixer i connectar amb altres emprenedors, inscriu-te a la jornada de networking aquí abans del dia 10 de setembre.

Per qualsevol dubte ò consulta, us podeu posar en contacte amb Texfor als telefons 93 745 19 17 ò 696 069 066