El 9 de novembre de 2021 se celebrarà a Anvers (Bèlgica) la IX Convenció Europea del Tèxtil i Confecció, organitzada per EURATEX. En aquesta ocasió l’esdeveniment s’organitzarà en paral·lel amb la 36a Convenció de la IAF (international apparel federation), la patronal europea de la confecció.


El COVID-19 ha impactat la indústria tèxtil i de la confecció i la moda en general. Les cadenes de subministrament globals estan canviant, els retailers estan reestructurant la seva cadena de proveïment, el comportament dels consumidors s’està modificant. Al mateix temps, l’agenda política de la UE se centra en la doble transició (verda i digital), la qual cosa dóna lloc a un conjunt de noves regulacions, estratègies i programes, inclosa una estratègia europea específicament dedicada als tèxtils.


Amb la finalitat d’entendre com aquestes tendències impactaran a la indústria, EURATEX dedicarà la seva convenció anual al tema: “Un nou paradigma per a la indústria europea de tèxtils i confecció”.


La jornada comptarà amb ponents líders del tèxtil i la confecció europeus, alhora que se celebraran diferents tallers sobre temes d’interès per al sector, traçabilitat, químics, reciclatge de residus tèxtils, consum energètic i molt més.

Pots consultar el programa aquí.