Munic, 1-2 de desembre de 2021 + digital


Entre els dies 1 i 2 de desembre de 2021 se celebrarà a Munic, la fira Performance Days. Amb motiu del COVID-19, aquesta fira de referència en el sector de teixits tècnics se celebrarà de manera híbrida: presencial i digital. Els participants que desitgin exposar presencialment a la Messe Munchen, tindran també accés a tota la fira virtual amb el paquet standard. Els participants que només vulguin exposar virtualment tindran el paquet digital.


Informació general de la Fira
• Nom: PERFORMANCE DAYS
• Lloc de celebració presencial: Munic Messegelände, Hall C1
• Nombre d’expositors última edició: 298
• Nombre de visitants última edició: més de 3.000 visitants
• Lloc de celebració virtual:https://www.performancedays.com/marketplace.html
• Data de celebració: 1-2 de desembre de 2021

Descarrega el document per a més informació.