TEXFOR, com a líder del projecte europeu TEX-MED ALLIANCES, us convida al llançament de TheMedNew© una nova plataforma de negoci tèxtil de la conca del Mediterrani, un espai on crear aliances i potenciar la cooperació.

TheMedNew© és una nova oportunitat de negoci dirigida a les empreses del sector tèxtil amb valors de sostenibilitat i creativitat intercultural en el seu procés d’obertura internacional. El seu àmbit principal d’actuació abasta tots els països de la conca Mediterrània, amb un impacte en més de 200 milions de consumidors.

Aquest esdeveniment, tindrà lloc el pròxim 5 de novembre, a partir de les 17:00h en l’Antiga Fàbrica Damm de Barcelona – C/Roselló 515. 08025-Barcelona (Enllaç a google maps)

Aquesta és una iniciativa dins de “Fashion Restart” desenvolupada en el marc del projecte TEX-MED ALLIANCES, finançat pel Programa ENI CBC MED de la Unió Europea.
Per participar a l’Esdeveniment de presentació de TheMedNew inscriu-te aquí abans del 2 de novembre. Places Limitades. La teva inscripció serà confirmada pels organitzadors.

Us adjuntem l‘agenda i la invitació de l’acte, i us animem a participar-hi!