El Comitè de Promoció Exterior de Tèxtils per a la Llar “Home Tèxtils from Spain” organitzarà la participació de les empreses espanyoles en la 1a edició de la Fira HEIMTEXTIL COLÒMBIA que tindrà lloc a Medellín (Colòmbia) del 26 al 28 d’abril 2022.

La gestió i organització de la participació de les empreses espanyoles de Tèxtil-Llar a la HEIMTEXTIL COLÒMBIA 2022 serà a càrrec d’ATEVAL – HOME TÈXTILS FROM SPAIN.


Ajuts ICEX

ATEVAL té previst incloure la Participació Agrupada en aquesta fira dins del Pla Sectorial de Home tèxtils – ICEX 2022.
El percentatge de suport serà de fins a 30%, podent aquest variar en funció de les vegades que l’empresa hagi rebut ajut ICEX en anteriors edicions d’aquesta fira, segons es recull en l’apartat 4 (Temporalitat) de les condicions de participació adjuntes.
Es considerarà objecte d’ajut ICEX el lloguer de l’espai, el directori i catàleg promocional i el transport, anada i tornada de la mercaderia a exposar.
Si la seva empresa està interessada a participar, haurà de remetre per mail a leila@ateval.com la Fitxa d’Inscripció que s’adjunta, degudament emplenada indicant els m² d’estand que desitja sol·licitar.


Data màxima de recepció fins al 24 de gener de 2022.


No s’admetrà cap sol·licitud rebuda amb posterioritat a la data indicada.

Per a més informació descarregueu el document.