El Comitè de Promoció Exterior de Tèxtils per la Llar “Home Tèxtils from Spain” organitzarà per quarta vegada, la participació de les empreses espanyoles en la 12a edició de la Fira PARIS DECO OFF que tindrà lloc a Paris (França) del 20 al 24 de gener 2022.
La gestió i organització de la participació de les empreses espanyoles de Tèxtil-Llar a la PARIS DECO OFF 2022 serà a càrrec d’ATEVAL – HOME TÈXTILS FROM SPAIN.


Ajuts ICEX
ATEVAL té previst incloure la Participació Agrupada d’aquesta fira dins del Pla Sectorial de Home tèxtils – ICEX 2022.
El percentatge de suport serà de fins al 30%, podent variar en funció de les vegades que l’empresa hagi rebut l’ajut ICEX en anteriors edicions d’aquesta fira, segons es recull en l’apartat 4 (Temporalitat) de les condicions de participació adjuntes.
Es considerarà objecte d’ajut ICEX el lloguer de l’espai, el directori i catàleg promocional i el transport, anada i tornada de la mercaderia a exposar.


Si la seva empresa està interessada a participar, haurà de remetre per mail a leila@ateval.com la Fitxa d’Inscripció que s’adjunta, degudament emplenada indicant els m² d’estand que desitja sol·licitar.

Data màxima de recepció fins al 3 de desembre de 2021.


No s’admetrà cap sol·licitud rebuda amb posterioritat a la data indicada.

Per a més informació descarregueu el document.