Els passats dies 10 i 11 de març, l’Institut Industrial de Terrassa – Gremi Tèxtil, va poder participar amb un stand propi a la fira Terrassa Tria Futur, un espai d’orientació formativa i professional organitzat per l’Ajuntament de Terrassa que té per objectiu ajudar les persones a triar entre les seves opcions de futur.

El Gremi hi hem participat amb un extens programa d’activitats i amb la col·laboració de l’INS Terrassa, l’AEI TÈXTILS, el Leitat Technological CenterTEXFOR – Confederación de la Industria Textil, i Teixidors, dirigides a donar a conèixer l’oferta laboral per cobrir llocs de treball, tant pel que fa als perfils qualificats provinents de programes formatius de la Formació Professional, com a perfils tècnics provinents d’estudis superiors com l’Enginyeria Tèxtil.

Per l’estand hi van passar els diferents membres de la junta directiva del Gremi, que van poder compartir amb els assistents a la fira la gran varietat de productes que elaboren, així com explicar el procés de creació de cadascun d’ells.

La valoració del Gremi ha estat molt positiva i esperem poder participar en futures edicions d’aquest esdeveniment, de referència a la ciutat i a la comarca.