Els principals organismes i actors del tèxtil i la moda, entre ells el Consell intertèxtil Espanyol, s’han unit en un nou organisme, l’Observatori del sector tèxtil i moda.

El seu principal objectiu és el d’activar els recursos necessaris per a dur a terme la transformació del sector, i dotar de més valor a l’empresa de la Indústria tèxtil i de la moda espanyola, resolent reptes com la digitalització i la sostenibilitat en tota la cadena de valor tèxtil per a portar-la cap al model d’economia circular i de la indústria 4.0 i a una millora de la competitivitat.

En aquest sentit, des de les organitzacions membre i amb l’ànim de poder instrumentalitzar els processos per a l’obtenció de fons Next Generation de la Unió Europea i amb l’objectiu d’organitzar els projectes de cara a obtenir millors resultats, s’està treballant per tenir més possibilitats per a obtenir els recursos que el sector es mereix. Fa uns dies es va aprovar el PERTE d’Economia Circular en el qual el tèxtil i moda és un dels sectors clau en la línia d’actuació 1.


Amb la finalitat d’explicar de forma detallada els programes previstos per la Indústria Tèxtil i la creació de l’Observatori del sector Tèxtil i Moda, el proper 31 de març a les 13h ens acompanyaran el Sr. Juan Parés – Vicepresident de l’Observatori del sector tèxtil i moda i el Sr. Manu Díaz – President del Consell intertèxtil Espanyol.
Creiem que la jornada pot ser del vostre interès si teniu previst invertir en projectes que tinguin com a objectiu la transformació de la nostra indústria (economia circular, digitalització, descarbonització, etc.).

Us agrairem confirmació d’assistència abans del dia 30 de març en el següent enllaç.