Coneix els avantatges i participa de les iniciatives del Pacte per a la Moda Circular

Organització: Institut Industrial de Terrassa- Gremi Tèxtil- Cecot

Data: 24/05/2022 

Hora: 12.30h – 14h 

Lloc: Aula Magna de la Cecot (c. Sant Pau, 6 –  08221 Terrassa) 

Format: híbrid (presencial ò en línia)

L’Institut Industrial de Terrassa – Gremi tèxtil i la Cecot organitzem una sessió informativa oberta a tots els empresaris del sector tèxtil, per presentar el pla circular de la moda, promogut per la Generalitat de Catalunya, dins del marc europeu CircE.

L’acte comptarà amb la col·laboració de l’AEI Tèxtils i membres del departament de medi ambient i sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.

 Objectiu: Aquesta sessió està destinada a informar a les empreses tèxtils de les darreres iniciatives del PMC i de com adherir-s’hi, a més de consolidar a la patronal com un intermediari de projectes entre la Generalitat de Catalunya i els empresaris del tèxtil.

Programa: 

12:30h  Arribada i recepció dels empresaris del tèxtil per part del president de l’Institut Industrial de Terrassa- Gremi Tèxtil, el Sr. Francesc Roca.  

12.45h  Benvinguda a càrrec del Sr. Francesc Roca, president de l’institut Industrial de Terrassa- Gremi Tèxtil. 

Introducció de la trobada i breu exposició de la intencionalitat de l’acte i objectius de l’Institut Industrial de Terrassa- Gremi Tèxtil respecte el pla, a càrrec de la Sra. Mireia Cañellas.  

12.50h  Exposició del pla de la Moda Circular a càrrec del Sr. Jordi Costa :    
  ·       (30’) Introducció de context i detall de propostes/mesures/necessitats en l’àmbit del tractament de residus i eixos estratègics del pla.
  ·       (30’) Explicació dels avantatges empresarials del pla i com les empreses poden adherir-se en diferents grups de socis membres.  

13.50h Torn obert de paraules.   

14h  Cloenda de l’acte a càrrec del Sr. Francesc Roca.  Fi de la jornada.   

 Participants Departament Medi ambient i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya: 

 Sra. Mireia Cañellas, responsable de desenvolupament sostenible. Subdirecció General d’Informació i Foment de la Sostenibilitat. Direcció General de Polítiques Ambientals i Medi Natural de la Generalitat de Catalunya.

 Participants Institut Industrial de Terrassa- Gremi Tèxtil- Cecot: 

Sr. Francesc Roca, president de l’Institut Industrial de Terrassa – Gremi Tèxtil.

Sr. Jordi Costa, assessor de medi ambient i d’economia circular de la Cecot.

 Si esteu interessats en assistir a l’acte, tant de manera presencial com en línia, ompliu el següent formulari d’inscripció abans del 20 de maig.

Els membres assistents a l’acte en línia, se us enviarà l’enllaç de zoom el dia abans de la sessió.