Us fem arribar una informació destacada que ens arriba des de Texfor.

La setmana passada el Consell de Ministres va aprovar, entre d’altres mesures, una línia d’ajudes directes a la indústria intensiva en consum de gas corresponents a 2022, per  pal·liar l’efecte perjudicial de l’increment del cost del gas, ocasionat per la invasió d’Ucraïna i les sancions imposades a Rússia per la seva causa.

El dia 26 de Juny es va publicar al BOE.

En aquesta ocasió s’ha inclòs el CNAE 133 corresponent a les empreses d’acabats tèxtils. Des del CIE i Texfor s’està treballant de forma continuada amb l’Administració Pública i altres organismes per intentar la inclusió d’aquest sector en les ajudes directes a la indústria gasintensiva, ja que no es van incloure al març.

El paper dels acabadors és clau en tota la cadena de valor de la indústria tèxtil i encara que representen el 15% de les empreses, consumeixen més del 60% del gas en el tèxtil.

Clica aquí per a més informació.