Momad, el saló internacional de la moda, el calçat i els accessoris, que se celebrarà del 16 al 18 de setembre al pavelló 8 de Ifema Madrid, supera ja el 90% d’ocupació de l’espai reservat per a la pròxima edició. “Aquestes són, sens dubte, les millors notícies per al sector, que veu en la fira una oportunitat de generar negoci, contactes i trobades B2B”, subratllen els seus impulsors.

Momad, que es celebrarà el cap de setmana del 16 al 18 de setembre al pabelló 8, organitzada per Ifema Madrid, coincidirà amb altres fires del sector del lifestyle també en el Recinte Firal: Intergift, entre els dies 14 i el 18; Bisutex, entre el 15 i 18, i Madridjoya i entre el 16 i el 18. A més, de la coincidència amb la celebració de la passarel·la internacional MBFWMadrid.

Clica aquí per a més informació.