Us informem que el proper divendres dia 15 de juliol s’inicia aquest curs en aula virtual a través de la plataforma zoom organitzat per Texfor. 

En l’estratègia digital de tota empresa, l’email màrqueting és un dels canals més importants de comunicació amb orientació a resultats, tant a nivell B2B com a nivell B2C.

És un canal mitjançant el qual s’obtenen la majoria de leads de qualitat i que permet establir una relació més personalitzada i eficient amb els clients o prospects. A més de ser una de les principals fonts de trànsit cap a la web corporativa ò l’e-commerce.

Definir l’estratègia més adequada basada en objectius, definir els diferents journeys de contacte amb l’usuari, així com les eines per a implementar-los i avaluar-los, són l’objectiu d’aquesta formació específica. Una formació que s’emmarca en el context de transformació digital actual, que està canviant la manera d’interactuar i comunicar-se de les empreses.

METODOLOGIA
Curs eminentment pràctic on les empreses tindran l’oportunitat de plantejar la seva pròpia estratègia d’email màrqueting.
Es combinarà transmissió de continguts i recursos, amb metodologies del cas pràctic i flipped room.
A més de les 4 hores de formació en Aula Virtual, s’obrirà un canal de coaching directe entre el formador i l’empresa on podran treballar els dubtes que vagin sorgint i facilitar una major comprensió i adequació de la formació a les necessitats de cada empresa.

OBJECTIUS
• Prendre consciència de la importància que l’email màrqueting té com a estratègia dins del pla de màrqueting digital d’una empresa del sector tèxtil.
• Aplicar les oportunitats que ofereix aquest entorn digital i saber com aprofitar-les.
• Valorar la transcendència de dissenyar, desenvolupar i implementar una estratègia d’email màrqueting des d’una perspectiva professional i amb uns objectius concrets.
• Entendre com funciona el CRM (Customer Relationship Management) i les oportunitats B2B que brinda, així com la seva relació amb la web corporativa i en l’estratègia de màrqueting digital.

PROGRAMA

SESSIÓ 1
• Introducció: El potencial d’una simple newsletter. Avantatges de l’email màrqueting
o Marc legal
o Dos i DO’Ts de l’email màrqueting
o Què comptar i amb quina freqüència

• Estratègies, disseny i gestió de l’email màrqueting
o Objectius d’una campanya d’email màrqueting
o Butlletins en clau B2B/B2C
o La newsletter: disseny de continguts i de look & feel

SESSIÓ 2
• Eines per a email màrqueting
– Mailchimp i altres eines anàlogues
• Monitoratge i avaluació de l’email màrqueting
o Selecció de KPI’s
o La Newsletter, en relació amb el trànsit web i la conversió en e-shops
o Com mesurar l’èxit d’una campanya d’email màrqueting

DOCENT
El curs estarà impartit per Iolanda Mora, especialista en comunicació, màrqueting i creació de continguts, amb àmplia experiència com a docent i amb el sector tèxtil-moda.
Professora associada a la Universitat de Barcelona (Gestió de continguts per a webs transaccionals, en el Màster de Gestió de continguts digitals); professora associada en la UOC (Adreça Creativa Executiva, en el Màster d’Adreça Estratègica i Creativa de campanyes publicitàries integrals), professora del IED (Adreça creativa en el Màster d’Adreça estratègica de comunicació de Marca); professora en el IDEP (Ecommerce per a marques de moda + KPI’s i mètriques en campanyes de comunicació del sector moda, en el Postgrau de Comunicació i Mitjà social)
Ha treballat, entre altres, per a marques com a Desigual, Yerse, Grup Un, Chevignon, Kookaï, Dockers, Old Ridel.

TITULACIÓ
Es lliurarà un certificat d’aprofitament de la formació, a tots els participants que hagin assistit a un mínim del 75% de les classes.

DATES I LLOC DE REALITZACIÓ
Quan: Els divendres 15 i 22 de juliol
Durada: 4 hores (repartides en 2 sessions)
Horari: 11.30 a 13.30 h.
On: Aula Virtual a través de la plataforma Zoom

IMPORT DEL CURS
Socis de Texfor: 150€
Socis de la AEQCT i del Gremi Tèxtil Terrassa: 150€
Estudiants i aturats: 150€
Resta d’assistents: 250€

Bonificació de part de l’import del curs (52€): s’ofereix a tots els socis inscrits al curs que el sol·licitin i que reuneixin les condicions per a això, la gestió dels tràmits enfront de l’administració per a bonificar-se part de l’import de la formació, per a això serà necessari enviar l’Annex I (Dades empresa) i l’Annex II (Dades participant) a l’e-mail anna@texfor.es abans del 12/07/2022

INSCRIPCIONS
Podeu realitzar la pre-inscripció emplenant el formulari en línia aquí.
Data límit d’inscripció: 14/07/2022

• Una vegada es confirma la plaça, perquè la inscripció sigui considerarà vàlida,s’ haurà d’enviar el justificant bancari de pagament al correu anna@texfor.es
Forma de pagament: Per transferència bancària al núm. de compte: ES93 0081 0900 8400 0297 0803

Les places són limitades i seran confirmades abans de l’inici del curs.
En el cas de ser estudiants o aturats hauran d’enviar document acreditatiu.
La inscripció no es considerarà vàlida fins no tenir tota la documentació sol·licitada.