Us informem d’un curs que s’organitza des de Texfor.

El canvi de model en el qual es troba el sector de la indústria tèxtil requereix un canvi en les sinergies de treball de tots els agents implicats en la cadena de valor.

El contingut d’aquest curs aporta un anàlisi 360º dels processos de tota la cadena de valor. Des de la compra de matèria primera i la filatura fins a l’entrada en botiga del producte final, facilitant la comprenssió sobre com ha de ser la nostra resposta als reptes de la indústria.

Mitjançant un diàleg de visió de cadascun dels participants en el curs, es crearà una estratègia de treball per aconseguir conclusions vàlides per a cada participant.

El curs va dirigit als directius i comandaments intermedis de les indústries del sector tèxtil: fils, teixit, acabats, confecció, marques.

OBJECTIUS DEL CURS

• Donar resposta als reptes del sector des d’una visió transversal de tota la cadena de valor: reduir temps de compliment, major personalització, reduir volums de producció, producció sobre comanda, zero estocs, traçabilitat, resposta a la necessitat d’estandardització com a producte.
• Aconseguir la comprensió necessària per a establir noves sinergies dins de tots els agents que intervenen en la cadena de valor.
• Aconseguir recursos de gestió que es converteixin en estratègies del canvi.

DATES I LLOC DE REALITZACIÓ

Dates: 3, 5, 10, 13, 17 i 19 d’octubre
Durada: 18 hores (repartides en 6 sessions)
Horari: 16h a 19h
On: Presencial – seu de Texfor C/ Sant Quirze, 30 Sabadell (BCN) – ò en Aula Virtual a través de la plataforma Zoom.

IMPORT DEL CURS

Socis del Gremi Tèxtil Terrassa: 335€

Data límit d’inscripció 28 de setembre 2022

Cliqueu aquí per a més informació i inscripcions