Us informem de la realització d’aquest curs que s’organitza des de Texfor. Es tracta d’un curs de formació intensiu de 6h per conèixer tant la normativa com el procediment per realitzar un Pla d’Igualtat a les empreses.

Dirigit a responsables/membres de l’àrea de personal de les empreses i en general a tots aquells professionals que desitgin una formació pràctica i concreta d’aspectes relacionats amb els Plans d’Igualtat.

OBJECTIU
• Conèixer la normativa aplicable als Plans d’Igualtat.
• Conèixer les diferents fases que ha de tenir un pla d’igualtat, incloent-hi el procés negociador, diagnòstic, pla d’acció, registre, seguiment i avaluació, i possible intervenció de la Inspecció, jutjats i incidència en conflictes en el si de les empreses.
• Conèixer algunes bones pràctiques

DATES I LLOC DE REALITZACIÓ
Dates: 17 i 24 d’octubre de 2022
Durada: 6 hores
Horari: Dilluns de 10.00 a 13.00 h.
Format: Híbrid
On: Presencial (Carrer Sant Quirze, 30. 08201 Sabadell) i possibilitat d’assistència en Aula Virtual.

IMPORT DEL CURS
Socis del Gremi Tèxtil de Terrassa: 150€


DATA LÍMIT D’INSCRIPCIÓ 13/10/2022

Cliqueu aquí per a més informació i inscriure-us

Per la vostra informació, cecot organitzarà una propera convocatòria d’aquest curs el mes de novembre.