Dins la programació de l’Aula Virtual, Texfor organitza de la mà de David Allo, Responsable de Sostenibilitat, el curs “Descarbonització de la indústria tèxtil”.

El focus i el propòsit és traslladar l’oportunitat d’aprendre els reptes per a la indústria tèxtil en descarbonització, conèixer solucions i tendències, estalvi de costos en clau energètica, tendències internacionals de descarbonització, requeriments legals, exigència de clients i grups de treball internacional, des del coneixement tècnic i objectius dels industrials. Analitzant la implicació dels diferents actors industrials (filatures, teixidories, tintura i acabat de teixit, estampació, etc.) i altres actors clau (Clients, Certificadores, ONG’s, Administracions, Organismes Internacionals…).

El curs està dirigit a totes aquelles persones relacionades amb el sector tèxtil-confecció i que desenvolupin la seva activitat en àrees des de la producció fins al disseny i la moda, la compra, selecció, comercialització, distribució…

OBJECTIU
Adquirir coneixements sobre descarbonització i entendre la importància que té per a clients, gestió d’empresa, com a eina de venda, compliance, etc.

DATES I LLOC DE REALITZACIÓ
Quan: 10, 15 i 17 de novembre 2022
Durada: 6 hores (repartides en 3 sessions de dues hores)
Horari: Dimarts i dijous de 16h a 18h
On: Aula Virtual a través de la plataforma Zoom

IMPORT DEL CURS
Socis del Gremi Tèxtil Terrassa: 130€
Resta d’assistents: 250 €
Bonificació de part de l’import del curs (78€)

Més informació i inscripcions