Us informem de la setena edició d’un curs que organitza Texfor de la mà de David Allo, Responsable de Sostenibilitat, “Fonaments i tendències de sostenibilitat en la cadena de valor de la indústria tèxtil”, per a traslladar de nou l’oportunitat de parlar de sostenibilitat, partint del coneixement tècnic i objectiu dels industrials.

Els assistents s’endinsaran d’una forma pràctica en la sostenibilitat tèxtil per aprendre de manera senzilla tendències en matèria de desenvolupament de producte, blockchain, normatives, legislació, descarbonització, requeriments de client, zero waste, zero water, REACH, etc, adquirint coneixement sobre la importància de la sostenibilitat i la implicació dels diferents actors industrials (filatures, teixiduries, tintura i acabat de teixit, estampació, etc.) i altres actors clau (clients, certificadores, ONG’s, Administracions, Organismes Internacionals…).

El curs està dirigit a totes aquelles persones relacionades amb el sector tèxtil-confecció i que desenvolupin la seva activitat en àrees, des de la producció fins al disseny i la moda, la compra, selecció, comercialització, la distribució, etc.

OBJECTIU
Adquirir coneixements sobre sostenibilitat i entendre la importància que té per a clients, gestió d’empresa, com a eina de venda, compliance, etc.

PROGRAMA
• Mòdul 1. Concepte de sostenibilitat, cadena de valor tèxtil i principals stakeholders en el sector tèxtil.
• Mòdul 2. Tendències de Compliance i atributs de sostenibilitat de les diferents etapes de producció: Obtenció de matèria primera, Filatura, Tejeduría, Tintura i acabat de Teixit, Estampació, confecció, Acabat de peça.
• Mòdul 3. Big data, blockchain i Anàlisi de Cicle de vida en el sector Tèxtil.
• Mòdul 4. Economia circular i descarbonització en el sector tèxtil.
• Mòdul 5. Ecoetiquetatge i indicadors de mercat en clau de sostenibilitat.

DATES I LLOC DE REALITZACIÓ
Quan: 1, 13, 15 i 20 de desembre de 2022
Durada: 10 hores (repartides en 4 sessions de 2,30h)
Horari: Dimarts i Dijous de 16h a 18.30h
On: Aula Virtual a través de la plataforma Zoom

IMPORT DEL CURS
Socis de l’Institut Industrial de Terrassa – Gremi Tèxtil: 160€

Bonificació de part de l’import del curs (130€): Texfor ofereix a tots els socis inscrits al curs que el sol·licitin i que reuneixin les condicions per a això, la gestió dels tràmits enfront de l’administració per a bonificar-se part de l’import de la formació.

Cliqueu aquí per inscriure-us i omplir els annexes abans del 30/11/2022