Aquest dijous dia 12 de gener, Texfor organitza una jornada Demo Day per presentar els avanços de les empreses del projecte CircoAX (Més informació).

Aquest esdeveniment serà a més l’últim esdeveniment d’aquest projecte, que conclou en aquest any 2023.

La jornada serà gratuïta i en anglès i l’objectiu serà presentar a les Pimes i startup participants en el programa i acostar-les a inversors i a altres grups d’interès.

Les Pimes i els startups participants en aquest programa ens explicaran també com fan propis els reptes de l’Estratègia Europea Tèxtil (més informació) i com afrontar problemes ambientals i socials com: els residus tèxtils, la producció de matèries primeres més sostenibles, traslladar informació al consumidor final, etc.

Els que hi vulgueu assistir, si us plau empleneu el següent enllaç de registre.

Dins d’aquesta acceleradora (Més informació) han participat diferents startups i PIMES de diferent naturalesa: plataformes, marques sostenibles, dissenyadors, industrials, etc. Creiem que pot haver-hi sinergies amb alguns de vosaltres, per això us traslladem aquesta oportunitat. La jornada serà a través de la plataforma Teams.

Algunes de les empreses que podran estar en aquesta jornada seran:

• Plataformes que busquen mesurar i registrar, la traçabilitat i el despreniment de microplàstics (Zyosh), el carboni: Dcycle i desenvolupin un estàndard de sostenibilitat com: Ethical Time.
• Marques sostenibles que treballen materials com el cànem; Hemper i altres que fan productes innovadors com Sepiia.
• Empreses que està apostant pel Upcycling en residus com Reawaken.
• I moltes altres que podeu observar en el següent enllaç. (accés)

Per a més informació cliqueu aquí