Des de TEXFOR s’està treballant en l’obtenció del Segell Associació Empresarial Innovadora (AEI) expedit pel Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme (MINCOTUR).
Es tracta d’una oportunitat per a les empreses de TEXFOR d’obtenir avantatges i/o beneficis derivats de l’execució de projectes concrets de caràcter innovador.
La finalitat d’aquestes agrupacions és la de facilitar, partint d’una suficient massa crítica del conjunt d’empreses i organismes agrupats, les pràctiques innovadores que permetin millorar la competitivitat de les empreses i la seva projecció i visibilitat
internacional.
Les empreses que formin part de la AEI podran accedir a ajudes públiques en format de subvenció per a l’execució de projectes consorciats (3-5 empreses) i temàtica centrada en torn a les Tecnologies Digitals des d’una perspectiva àmplia (processos, gestió, fabricació, vendes, etc.) amb una quantia màxima de fins a 3M€ per projecte o actuació. Estan previstes dues convocatòries d’ajudes per a finals del primer i segon trimestre del 2023, respectivament.

Cliqueu aquí per veure el document i obtenir més informació.

Beneficieu-vos d’aquesta condició sense cost addicional, emplenant voluntàriament el següent formulari abans del divendres 17 de febrer. Un cop emplenat si us plau reenvieu-lo a l’adreça de correu pilar@texfor.es

Si teniu alguna pregunta sobre les AEI’s, podeu obtenir més informació, consultant aquest resum, ò posant-vos en contacte amb la Pilar Fenoy al 93 745 1917.