Des de Texfor ens informen, que després dels últims workshops realitzats en les darreres setmanes, i en els quals heu participat més de 50 empreses, en pocs mesos es publicaran les bases de la convocatòria d’ajudes del PERTE d’Economia Circular per al sector tèxtil.

 Tanmateix aquest 2023 es preveu que obrin altres convocatòries en àmbits com la digitalització, la innovació, la descarbonització, entre d’altres, que també poden ser del vostre interès.

S’està treballant perquè les empreses del sector tèxtil tingueu totes les eines al vostre abast i pugueu afrontar la transformació que necessiteu per a continuar sent competitives, optant a les diferents convocatòries d’ajudes que els fons Next Generation oferiran.

Les ordres d’ajuda estableixen diferents condicionants que les empreses hauran de complir per a poder optar a elles. En alguns casos pot suposar presentar projectes consorciats per a aconseguir els mínims d’inversió requerida. En uns altres, podeu dubtar sobre com és la convocatòria que us pot afavorir més segons el tipus de projecte que vulgueu desenvolupar.

És per això que, des de l’Oficina de Projectes de l’Observatori Tèxtil i de la Moda liderat per la consultora FI-Group, ens demanen que us traslladem novament el formulari per a conèixer més en profunditat les vostres iniciatives d’inversió i veure l’encaix d’aquestes. (PERTE de EC, PERTE de descarbonització, altres convocatòries), i així poder obtenir informació sobre quins són els principals reptes per unitats productives.

Agrairem empleneu el següent formulari, i una vegada emplenat el podeu enviar al correu info@texfor.es
Per a més informació, podeu posar-vos en contacte amb el David Allo a sustainability@texfor.es ò per telèfon al 93 745 1917 ò al mòbil 696069066.