Us fem arribar la invitació a la jornada final del projecte DigiTVC que organitzen Texfor i ACCIÓ. L’esdeveniment es celebrarà el proper dia 14 de març, a partir de les 10:45h, al Palau Macaya de Barcelona.

El DigiTVC és un projecte internacional, liderat per Texfor i finançat per la Unió Europea a través del programa, Interreg Sudoe.

L’esdeveniment final serà l’espai de presentació dels resultats obtinguts del projecte:

• El protocol de digitalització tèxtil que es pot implementar a totes les empreses de la cadena de valor, i que dona resposta a reptes com la rapidesa i flexibilitat, innovació, traçabilitat, sostenibilitat i optimització de recursos.

• Els més de 50 experts en digitalització, que s’han format a través del curs «Digitalització de la cadena de valor tèxtil» i que, una vegada acreditats, podran acompanyar a les empreses tèxtils en el seu procés de transformació digital, a través del nou protocol.

 Desenvolupament de l’esdeveniment

La jornada començarà amb la presentació oficial del Protocol de Digitalització Tèxtil per part de Texfor, ACCIÓ i EURECAT a les empreses presents. Aquesta presentació es durà a terme en català.

Posteriorment hi haurà un esmorzar lleuger, i una taula rodona sobre la importància de la traçabilitat i el paper del Digital Product Passport en els nous sistemes de producció tèxtil basats en l’Economia Circular. A més, l’expert mundial en IA, Yann Ferguson, impartirà una conferència sobre AI application in the textile sector: challenges and opportunities, are machines the future of work?

Si estàs interessat a assistir a l’esdeveniment inscriu-te en aquest enllaç.
DESCARREGA’T L’AGENDA DE L’ESDEVENIMENT AQUÍ