Del 19 al 22 de setembre de 2023 se celebrarà la fira Home Tèxtils Premium by TextilHogar. Us convidem a participar en una edició que significarà el retrobament de tot el sector, clients i proveïdors necessiten recuperar la normalitat de les relacions
comercials.

Les inscripcions a la fira es troben en una fase molt avançada amb la participació de signatures representatives del sector. Per això, si la vostra empresa no s’ha inscrit encara, ara és el moment per a sumar-se a l’oferta de la Tèxtil-Llar espanyola i europeu.
Serà una edició en la qual es consolidarà el sector dins del conjunt de l’Hàbitat, que com en la passada va aportar compradors d’altres canals molt interessants per al TextilHogar, així com una major projecció internacional. Tot això comportarà una gran
capacitat de convocatòria.
Es continua treballant en la projecció comercial dels seus subsectors com la tapisseria i decoració, passamaneria complements, cortines, roba de llit, roba de taula, cuina i bany, catifes, papers pintats i descans. Apostant per uns altres com la Maquinària, la Filatura, i els dissenyadors, i per descomptat, consolidant amb un protagonisme diferencial
i un espai propi als Editors Tèxtils.

Descarrega el document aquí per veure el folletó promocional i omplir la sol·licitud de participació.