Després de mesos de treball amb l’Observatori del Tèxtil i la Moda identificant els projectes que més poden interessar a les empreses, Texfor ens informa que ha arribat el moment de començar a presentar les propostes. Des d’ara fins al mes de juliol, es comencen a obrir algunes convocatòries d’ajudes que poden ser del vostre interès.

El Ministeri d’Indústria està avançant les convocatòries que s’esperaven per a dins d’un parell de mesos, i per aquesta raó, en cas que tingueu un projecte en ment, és el moment de preparar la proposta per a poder presentar-la a temps.

Projectes Tipus

Per a ajudar-vos en aquest procés, hem identificat 10 projectes tipus amb els quals us podeu sentir identificats i que poden encaixar amb les necessitats que teniu a la vostra empresa. Podeu trobar els 10 projectes i les convocatòries en les quals encaixen cadascun d’ells aquí . Hi ha a la vostra disposició una breu descripció de 7 d’aquests projectes i una plantilla tipus de la memòria tècnica que es necessita elaborar per a sol·licitar l’ajuda. Els 3 projectes restants estaran disponibles en breu.

Descarrega el document amb tota la informació que necessites, aquí