Una eina per a presentar ofertes d’ocupació en línia a través de la web de Texfor. La nova borsa respon a les necessitats d’adaptar el servei als canals digitals, amb l’objectiu de millorar i aconseguir una major eficàcia per a trobar els millors perfils professionals del sector tèxtil, i facilitar el procés a les persones que estan en fase de cerca activa d’ocupació, dins del
nostre sector.

Les empreses, podeu publicar ofertes d’ocupació a la Borsa de Treball de Texfor. Disposeu d’un espai específic, des del qual gestionar i fer el seguiment dels processos de selecció, de manera directa i sense intermediaris.
Els usuaris en cerca d’ocupació poden donar-se d’alta i pujar el seu CV, consultar les ofertes laborals vigents i inscriure’s als processos de selecció.

Descarrega el document per a més informació aquí