S’ha publicat la convocatòria Activa Finançament, que proporciona ajudes a projectes de R+D+i en l’àmbit de la indústria connectada 4.0. L’objectiu de la convocatòria és impulsar els projectes de recerca i desenvolupament i els processos que contribueixin a la transformació digital de les empreses.

Beneficiaris
Es consideren beneficiaris d’aquestes ajudes les petites, mitjanes i grans empreses que desenvolupin una activitat industrial i que no formin part del sector públic, que desenvolupin les següents activitats ( al menys durant 3 anys):

  • Producció a escala industrial.
  • Activitats de valorització a escala industrial.
  • Activitats complementàries com a envasat i empaquetat; dipòsit i emmagatzematge i activitats de reparació a escala industrial.
    En el cas de sol·licituds presentades a la línia Activa-Pimes, només podran acollir-se societats mercantils que compleixin la definició de pime.

El periode de sol·licitud s’inicia el 29 de maig i finalitza el 27 de juny.

Descarrega el document aquí per a més informació