Inici 14 de juliol

Dins de la seva programació d’Aula Virtual, Texfor organitza amb David Allo, Responsable de Sostenibilitat de Texfor, el curs “Reciclat en el sector tèxtil, reptes i avantguardes”.
El focus i el propòsit del curs és traslladar l’oportunitat d’aprendre els reptes per a la indústria tèxtil en reciclatge tèxtil, conèixer les diferents tipologies, les perspectives de futur i les possibles solucions, així com el marc i requeriments legals. Analitzant casos d’èxit reals, es veuran les tecnologies més capdavanteres que s’estan usant en l’actualitat i les possibilitats d’innovació a curt i mitjà termini.
El curs està dirigit a totes aquelles persones relacionades amb el sector tèxtil-confecció i que desenvolupin la seva activitat en àrees des de la producció fins al disseny i la moda, la compra, selecció, comercialització, la distribució…

OBJECTIU
Adquirir coneixements sobre reciclatge i entendre la importància que té pel medi ambient, pels clients i les oportunitats de negoci que genera.

DATES I LLOC DE REALITZACIÓ
Quan: 14 i 21 de juliol de 2023
Durada: 6 hores
Horari: Divendres de 09.00 a 12:00h
On: Aula Virtual a través de la plataforma Zoom

IMPORT DEL CURS
Socis del Gremi Tèxtil Terrassa: 130€
Estudiants i aturats: 130 €

Bonificació de part de l’import del curs (78€): Texfor ofereix a tots els socis inscrits al curs que el sol·licitin i que reuneixin les condicions per a això, la gestió dels tràmits enfront de l’administració per a bonificar-se part de l’import de la formació.

Data límit d’inscripció 12/07/2023

Clica aquí per a més informació i inscripcions