Aquesta línia d’ajudes compta amb un ampli pressupost per a subvencionar l’obtenció de tota mena de certificacions, com per exemple GRS, GOTS, OEKOTEX, ECOLABEL….En aquest cas se subvencionaran totes aquelles certificacions que us ajudin a ser més competitius en els mercats estrangers fora de la UE (poden ser certificacions voluntàries).

La clau per a obtenir aquesta subvenció és demostrar la importància d’obtenir aquestes certificacions en la memòria que haureu de presentar. Allí heu de ser molt convincents al·legant que aquestes certificacions són pràcticament imprescindibles per a vendre a l’estranger.

Sol·licitud

Disponible fins al 30 de novembre de 2023.
Important: les sol·licituds s’aprovaran per ordre d’arribada, així que us recomanem tramitar-les al més aviat possible.
A través de la seu electrònica:
https://sede.camara.es/sede/tramites/tr0000004989

Vegeu el document aquí