Càpsula formativa- 26 d’octubre de 9h a 12h, aula virtual.

Aquesta formació presenta una visió específica per empreses de fabricació tèxtil, abordant aspectes clau relacionats amb la selecció de tecnologies, la integració en processos existents i l’optimització de les operacions.
En aquesta formació coneixeràs les tecnologies robòtiques més innovadores i avançades que s’estan utilitzant en el sector tèxtil. Aprendràs sobre els robots industrials, els sistemes de logística automatitzats, la intel·ligència artificial i la visió per computador, entre altres tecnologies clau.
Aquesta sessió pretén també inspirar i fomentar la innovació en el sector tèxtil per explorar noves possibilitats i aplicacions de la robòtica en el sector.

Quan: Dijous dia 26/10/2023
Durada: 3 hores, de 09:00h a 12:00h
Modalitat: Aula Virtual (plataforma Zoom)

Els docents seran professionals experts del Centre Tecnològic Eurecat.

Import de la càpsula pels socis del Gremi Tèxtil: 90€.

Clica aquí per a més informació i inscripcions