Us adjuntem invitació per assistir el proper dijous dia 14/12 a les 18h a Teixim Relats, segueix el fil: les protagonistes, que tindrà lloc al MNACTEC. Un projecte que pretén analitzar i debatre a través de 8 càpsules com ha de ser la transformació de la indústria tèxtil.

 En cada una de les capsules s’abordaran temes com la tecnologia, la innovació, les noves sortides laborals, l’eficiència, el residu, el marc legal europeu, la logística, el nou disseny i els nous productes, en definitiva,  els nous escenaris que hem d’anar veient amb l’obligatorietat que tenim d’anar cap a un model més sostenible en tota la cadena de valor.

 En aquesta primera càpsula, donen veu a 5 dones que amb diferent mirada del sector, ens apropen a la formació en enginyeria tèxtil, la tecnificació de la feina, al relleu generacional i la transformació, la tecnologia i innovació en els teixits, les empreses que neixen sostenibles, i la lluita contra la precarietat laboral al Sud Global, i la dignificació del treball.

 Els acompanya el MNACTEC i el Museu Tèxtil de Terrassa. Ens agradaria poder comptar amb la vostra assistència i que puguem  teixir un fil de relacions que enriqueixin el que estan preparant.

Més informació i inscripcions aquí