L’Observatori del Tèxtil i la Moda juntament amb la Confederació Moda Espanya, el Consell intertèxtil Espanyol i FI Group us conviden a participar en la pròxima sessió informativa sobre el resultat dels treballs de l’Oficina Tècnica d’Ajudes Públiques de l’Observatori del Tèxtil i de la Moda per a facilitar l’accés de les entitats del sector a programes d’ajudes públiques.

En la sessió hi participarà Alejandro Dorado Nájera, Comissionat per a l’Economia Circular del Ministeri de Transició Ecològica i el Repte Demogràfic.

S’oferirà un roadmap dels projectes tipus identificats en els grups de treball de l’Observatori, amb especial focus en els projectes associats amb ajudes en matèria de circularitat, sostenibilitat i descarbonització.

També es presentaran les característiques principals de la nova consulta pública del PERTE d’Economia Circular, per a productes tèxtils, així com d’altres convocatòries transversals previstes en 2024 i, especialment, els Plans d’Innovació i Sostenibilitat.

Més informació i inscripcions