FIRA MODERNISTA DE TERRASSA | 11 i 12 de maig de 2024

La Fira Modernista de 2024 ja té un protagonista: la Indústria Tèxtil.

 Terrassa va tenir un pes molt important en el desenvolupament de la indústria tèxtil a Catalunya al llarg dels segles XIX i XX, un àmbit que «va fer créixer la ciutat en molts aspectes: demogràfic, econòmic, cultural o artístic», exposa l’Ajuntament.

Per aquest motiu, el pròxim davant es posarà en valor el que va significar la indústria tèxtil per a la ciutat.

 Us animem a passejar per la Fira i a apuntar-vos a les visites guiades que tindran lloc a la Seu de la Cecot, i a participar de la gimcana que hem organitzat dels del Gremi juntament amb l’INS Terrassa per resoldre 10 enigmes tèxtils de la ciutat!.

 Els deu primers guanyadors seran premiats!

Consulta l’agenda Cecot per veure totes les activitats de la Fira a la nostra Seu!!