Després de l’èxit de l’última edició, tornem a programar el curs de Lideratge en Sostenibilitat en la indústria tèxtil, per a dotar als líders d’empresa de les habilitats i fortaleses necessàries per a liderar l’empresa tèxtil sostenible, assegurant que
adapti la seva estratègia als valors i la missió en sostenibilitat i que aquesta es traslladi a la cultura organitzativa de manera autèntica, i aplicada de manera pràctica al sector tèxtil.

Dissenyat com una sèrie de tallers experiencials, el líder travessa una experiència transformadora que amplia les qualitats de lideratge intern necessàries per al desenvolupament d’organitzacions sostenibles.

Basat en estudis de lideratge capdavanters, com els Inner Development Goals i el Mindset en Sostenibilitat, aporten la base per a la consecució dels Objectius del Desenvolupament Sostenible.

Més informació i inscripcions