Us convidem a la sessió de treball onlineque organitza el grup de recerca d’Enginyeria Tèxtil de l’INTEXTER de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), l’Ajuntament de Terrassa i el clúster de tèxtils tècnics de Catalunya (AEI Tèxtils) amb la col·laboració de l’Institut Industrial de Terrassa, amb el títol “Com ha de ser la mascareta ideal? Oportunitats de negoci” pel proper dimecres 25 de novembre en horari de 12 a 13h . Consulteu el programa.

L’objectiu d’aquesta sessió és, a partir d’una breu presentació de com considerem que ha de ser la mascareta ideal i quines són les oportunitats de negoci, fer un torn obert de paraules a les empreses participants per identificar com es pot potenciar i donar suport en la fabricació de mascaretes des dels actors implicats en el projecte.

Si teniu interès en participar en la sessió només cal que us connecteu a la següent adreça meettot identificant-vos amb nom, cognoms i empresa.
La sala estarà oberta pel seu accés des de 10 minuts abans del començament de la sessió (a les 12h) i es tancarà 10 minuts desprès de l’inici de la mateixa (a les 12.10h)
Esperem sigui del vostre interès.