Nova convocatòria oberta d’ajuts SMARTX

Què és el SmartX?

SmartX és un esquema de finançament de la Comissió Europea que té com a objectiu donar suport al desenvolupament de ”Smart Textiles” en els sectors de protecció personal (incloent esports), industrial  i salut.

Què comprèn?

SmartX ofereix una línia d’ajuts de fins a 60.000€ per a PIMEs i fins a 150.000€ per a StartUps, dirigit al desenvolupament de productes basats en smart textiles per accelerar la seva entrada al mercat. Els objectius i activitats a finançar del projecte han de realitzar-se en un període de 12 mesos.
SmartX s’emmarca dins el programa de finançament europeu HORIZON 2020. En total, es finançaran 40 projectes individuals amb un pressupost de 2.4 milions d’€.

Qui pot participar-hi?

Qualsevol PIME que ja disposi d’un primer prototip o un consorci d’empreses en el que un dels socis disposi de prototips de la tecnologia a emprar en el projecte.

Presentació de sol·licituds

La convocatòria estarà oberta del 25 de novembre de 2020 al 15 de febrer de 2021.

L’Institut Industrial, a través del clúster de tèxtils tècnics AEI TÈXTILS, pot proporcionar, a les empreses que vulguin participar-hi: assessorament per al desenvolupament tècnic de la idea, de la memòria de sol·licitud i assessorament posterior si la proposta és guanyadora

Més informació: https://www.smartx-europe.eu/
c.e. institut@cecot.org ó adetrell@textils.cat