En aquest darrer any hem detectat que la indústria tèxtil necessita guanyar presència a internet i aprendre a seguir fent negocis sense poder viatjar, per aquest motiu us fem arribar aquesta plataforma digital que gestiona TEXFOR directament, amb l’objectiu de consolidar la imatge d’una indústria forta i resilient al món.

Aquesta nova plataforma pretén que totes aquelles empreses que desitjin ampliar la seva promoció, tant a nivell nacional com internacional puguin guanyar representativitat de manera senzilla.

Com es gestiona?

TEXFOR s’encarregarà de moure la plataforma per la xarxa i la posicionarà a diferents llocs del vostre interès (fires, cambres de comerç, plataformes de búsqueda de proveïdors…).

Totes les empreses que vulguin crear el seu perfil comptaran amb l’assessorament directe de Luz Villalta, responsable de promoció internacional, qui us ensenyarà en el procés de inserció i a detectar les vostres fortaleses i debilitats digitals.

Trimestralment es mostraran les estadístiques de la web perquè els participants puguin veure les tendències per les que més us troben ò les que més es busquen.

Quin preu té?

Preus especials pels socis del Gremi Tèxtil i Institut Industrial.

Quan tindrà lloc?
El dia 3 de Març a les 11h tindrà lloc un Webinar a on se us explicarà amb més profunditat sobre la plataforma i els seus avantatges. Podeu enregistrar-vos en aquest enllaç.

Per contra, si ja teniu clar que voleu estar aquí, podeu enregistrar-vos en aquest link i a continuació us contactaran per insertar el vostre perfil.

Per a més informació, podeu contactar amb Luz Villalta a luz@texfor.es

Institut Industrial de Terrassa
Coordinadora Rosa Roca